General

Dhikri pas namazit farz me titra shqip 0    0

http://www.facebook.com/SHKParimi http://www.youtube.com/SHKParimi Lejohet shpërndarja e videos edhe nëpër akounte tjera por me kusht që MOS ti ndryshohet asgjë videos!

Admin 0 views

Indila - Love Story ( Me perkthim Shqip ) 0    0

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/xhafaklody/ FACEBOOK:https://www.facebook.com/profile.php?id=142959562438081&ref=ts&fref=ts ADD;https://www.facebook.com/klody.xhafa

Admin 1 views

Komisari 4 - Hakmarrja 1978 (Me Titra Shqip) 0    0

Regjia Sergiu Nicolaescu "Hakmarrja" është një film rumun nga Sergiu Nikolaesku i vitit 1978. Është dimri i 1941. Komisari Moldovan (Sergiu Nikolaesku) është gjallë, ndërsa ...

Admin 0 views

Ellie Goulding - Love Me Like You Do ( Me perkthim Shqip ) 0    0

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/xhafaklody/ FACEBOOK:https://www.facebook.com/profile.php?id=142959562438081&ref=ts&fref=ts ADD;https://www.facebook.com/klody.xhafa

Admin 1 views

Ciara - I Bet ( Me perkthim Shqip ) 0    0

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/xhafaklody/ FACEBOOK:https://www.facebook.com/profile.php?id=142959562438081&ref=ts&fref=ts ADD;https://www.facebook.com/klody.xhafa

Admin 0 views

Fly Project - Toca Toca ( Me perkthim Shqip ) 0    0

FACEBOOK:https://www.facebook.com/profile.php?id=142959562438081&ref=ts&fref=ts ADD;https://www.facebook.com/klody.xhafa

Admin 0 views

018. Surja el Kehf - Surah al Kahf (me titra Shqip) 0    0

Bismillah Im Namen Allahs Ne emer te Allahut In the Name of Allah Ashadu an la ilaha illallah wa ashhadu anna Muhammadan abduhu wa rasuluh. Keiner hat das Recht angebetet zu werden außer Allah, un...

Admin 1 views

SKIFTERËT - Episodi 2 | Sezoni 5. [ME TITRA SHQIP] 0    0

Në këtë episod do të ndiqni historinë e Asllës. Ajo është gjallë, por është e kapur nga ISIS-i. Asllën do ta detyrojnë të shpif komandantin e saj dhe të gjithë ekipin e Skifterëve. As...

Admin 1 views

Surja ER Rahman me titra shqip HD 0    0

Mesoni Suren Er Rahman shqip edhe arabisht me shkronja latine. Qetesoni zemren me kuran. Kendim qe do tu qetesoj shpirtin. Mishaari Rashid.

Admin 0 views

020. Surja Ta ha - Surah Ta Ha (me titra Shqip) 0    0

Bismillah Im Namen Allahs Ne emer te Allahut In the Name of Allah Ashadu an la ilaha illallah wa ashhadu anna Muhammadan abduhu wa rasuluh. Keiner hat das Recht angebetet zu werden außer Allah, un...

Admin 0 views

One Direction - Best Song Ever ( Me perkthim Shqip ) 0    0

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/xhafaklody/ FACEBOOK:https://www.facebook.com/profile.php?id=142959562438081&ref=ts&fref=ts ADD;https://www.facebook.com/klody.xhafa

Admin 0 views

James Arthur - Recovery (Me perkthim Shqip) 0    0

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/xhafaklody/ FACEBOOK:https://www.facebook.com/profile.php?id=142959562438081&ref=ts&fref=ts ADD;https://www.facebook.com/klody.xhafa

Admin 0 views

Boyka Undisputed IV me Titra Shqip Filma24.io 0    0

Na ndiqni ne instagram https://www.instagram.com/filma24.io/ Vazhdon bllokimi i “Filma24.TV “! Fshini historikun e browserit ose vetem cache-t dhe shkruani emrin e ri te faqes tone i cili eshte w...

Admin 0 views

Goal 3 Taking Over The World ,me titra shqip 0    0

Santiago Munez mungon në kupën e botës pas aksidentit me makin ndërsa dy shokët e tij anglezë Charlie Joint dhe Liam Adams marin pjesë në kupën e botës Charlie Joint dhe Liam Adams . Liam...

Admin 0 views

024. Surja en Nur - Surah an Nur (me titra Shqipe) 0    0

Bismillah Im Namen Allahs Ne emer te Allahut In the Name of Allah Ashadu an la ilaha illallah wa ashhadu anna Muhammadan abduhu wa rasuluh. Keiner hat das Recht angebetet zu werden außer Allah, un...

Admin 0 views

Maître Gims - Bella (Me perkthim shqip) 0    0

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/xhafaklody/ FACEBOOK:https://www.facebook.com/profile.php?id=142959562438081&ref=ts&fref=ts ADD;https://www.facebook.com/klody.xhafa

Admin 0 views

Love 2015 Me titra Shqip 0    0

Shikoje online - http://sheqeri.org/love-2015-me-titra-shqip/ http://sheqeri.com/love-2015-me-titra-shqip/

Admin 1 views

Skifterët - Epizodi i 1. | Me Titra Shqip. 0    0

Facebook : www.facebook.com/officialFlaka.E.Maleve.Zyrtare Facebook : www.facebook.com/SkifteretAlsatM

Admin 0 views
Loading...