Search results for rrahje masive

Rrahje masive e nxënësve në oborr të shkollës Gjimnazit... 0    0

rrahje masive e nxënësve në oborr të shkollës Gjimnazit “Dr. Shaban Hashani” dhe të mjekësisë “Ele...

Admin 1,181 views