A Dog’s Journey (2019) - Me Titra Shqip

34 views

0   0

Kjo është historia e një qeni që ndjek porosinë e pronarit, për t’u kujdesur dhe mbrojtur mbesën e tij. Një detyrë e rëndësishme që ai e përmbush me përkushtim, mes jetëve dhe aventurave të ndryshme, ai e ndjek atë dhe i qëndron pranë, që ta bëjë të lumtur dhe ta bashkojë me familjen e saj.

Published 4 weeks ago

Category Video  /  General

View More
Loading...