A Quiet Life (2010) a.k.a Una vita tranquilla - Me titra Shqip

26 views

0   0

Historia e një burri i cili vrau 32 njerëz, fitoi pushtet, dhe më pas u tremb sepse shumë njerëz donin ta vrisnin. Një mëngjes Gushti, ai zhduket. Për 15 vite, të gjithë e mendonin të vdekur. Në fakt ai po jetonte në një hotel afër Frankfurtit, bashkë me gruan dhe djalin gjerman. Më pas, kur trenat e plehrave zbarkuan nga Napoli, e shkuara rikthehet në jetë. Kjo është historia e një burri i cili ndërkohë që po vriste pemët me gozhda bakri, u kap në befasi nga e shkuara dhe u detyrua ti vendoste gjërat në vendin e tyre.

Published 4 weeks ago

Category Video  /  General

View More
Loading...