Azemi (2014) - FILM SHQIP

29 views

0   0

Film është xhiruar nëpër vise të ndryshme të Kosovës dhe trajton luftën e fundit në Kosovë. Fatos Kryeziu, luan rolin kryesor në filmin “Azemi”, si një trim i cili i mbijeton luftës bashkë me dy bashkëluftëtarë, por që këta dy të fundit mbeten invalid....

Published 4 weeks ago

Category Video  /  General

View More
Loading...