Blinded by the Light (2019) - Me Titra Shqip

66 views

0   0

Më 1987, gjatë kohëve të ashpra të Britanisë së Margaret Theçerit, një adoleshent mëson të jetojë jetën, të kuptojë familjen e tij dhe të gjejë zërin e tij të brendshëm përmes muzikës së Bruce Springsteen.

Published 4 weeks ago

Category Video  /  General

View More
Loading...