Crypto (2019) - Me Titra Shqip

418 views

101   0

Një bankieri të ri i caktojnë një detyrë në hetimin e një rrjeti korrupsioni dhe mashtrimesh në vendlindjen e tij. Ky hetim do të ndikojë në jetën e tij personale dhe në karrierën e biznesit. 


Published 4 months ago

Category Video  /  General

View More
Loading...