Darkman III: Die Darkman Die (1996) - Me Titra Shqip

261 views

0   0

Në përpjekje për të rikrijuar formulën e tij dhe për të rregulluar fytyrën e shpërfytyruar, doktori Pejton Uestlejk pranon të bashkëpunoj me një nga mjeket përgjegjëse për gjendjen e tij. Por situata bëhet më e ndërlikuar, kur armiq të egër dëshirojnë të shfrytësojnë Uestlejkun, dhe ai gjendet në një kryqëzim në lidhje se me çfarë duhet të bëjë.

Published 7 months ago

Category Video  /  General

View More