Daybreakers (2009) - Me Titra Shqip

97 views

0   0

Është viti 2019. Një epidemi misterioze ka përfshirë gjithë Tokën, duke e transformuar shumicën e popullsisë së botës në vampira. Njerëzit tani janë një specie në rrezik - të detyruar të fshihen ndërsa përndiqen dhe kultivohen nga vampirët. Gjithçka është në dorë të Eduard Daltonit, një studiues vampir që refuzon të ushqehet me gjak njerëzor, për të zbuluar një zëvendësues gjaku që do t’i ushqejë vampirët dhe do të shpëtojë këta pak njerëz që kanë mbetur. Por koha dhe shpresa po mbarojnë...

Published 3 months ago

Category Video  /  General

View More