Exposed (2016) - Me Titra Shqip

30 views

0   0

Një detektiv heton të vërtetën pas vdekjes së kolegut të tij. Kjo çështje e mistershme nxjerr në pah korrupsionin e policisë si dhe një mister të rrezikshëm që përfshin një vajzë të re…

Published 4 weeks ago

Category Video  /  General

View More
Loading...