Falling Inn Love (2019) - Me Titra Shqip

256 views

0   0

Kur një vajzë qyteti, Gabriela, hyn rastësisht në një konkurs dhe fiton një bujtinë të vjetër në Zelandën e Re, ajo bashkohet me një kontraktues vendas, Xhejk Tejlorin, për ta kthyer bujtinën në ditët e lavdisë.

Published 3 months ago

Category Video  /  General

View More