Gemini Man (2019) - Me Titra Shqip

385 views

0   0

Gemini Man do të dalë në tetor të këtij viti. Dhe është një thriler-aksion inovativ, ku do të shohim Will Smith si Henry Brogan, një vrasës elitar, i cili papritmas sulmohet dhe ndiqet nga një grup misterioz që me sa duket mund të parashikojë çdo lëvizje të tij.

Published 9 months ago

Category Video  /  General

View More