Ky është 93 vjeçari, axha Hajzer nga Vushtrria i cili u martua tri herë dhe ka 23 fëmijë – Ja historia e tij

235 views

0   0

Ky është 93 vjeçari, axha Hajzer nga Vushtrria i cili u martua tri herë dhe ka 23 fëmijë – Ja historia e tij


Published 3 months ago

Category Video  /  General

View More