Lindja e Jezusit (Film per Femije) me Titra Shqip

221 views

0   0

Ne Bethlehem lind Jezusi, shpetimtari i derguar nga Perendia. Tre mbreterit nga Lindja shkojne ta vizitojne duke u drejtuar nga nje yll lart ne qiell, por gjate rruges ata ndalojne ne Jeruzalem ku jeton dhe mbreti Herod i cili nga frika se do humbase fuqine e tij si mbret nga ardhja e Krishtit, urdheron qe te gjithe femijet meshkuj nen moshen 3 vjec te vriten. Nje engjell e lajmeron Xhozefin, babain tokesor te Jezusit, i cili shkon me familjen e tij per tu strehuar ne Egjipt. Nje ushtar Romak udheheq familjen e shenjte neper shkreterire per te permbushur profecine.

Published 7 months ago

Category Video  /  General

TagsJezus Jesus BirthofJesus Movie Filma Shqip Maria Joseph Christ Messiah

View More