Ma (2019) - Me Titra Shqip

103 views

0   0

Një grua e vetmuar miqësohet me një grup adoleshentësh dhe vendos t'i lërë të festojnë në shtëpinë e saj. Kur fëmijët fillojnë të mendojnë që nuk mund të ishin më me fat se kaq, fillojnë të ndodhin gjëra që i bëjnë të vënë në pyetje qëllimet e mirëpritëses së tyre.

Published 3 months ago

Category Video  /  General

View More