Non ci resta che il crimine (2019) - Me Titra Shqip

54 views

0   0

Në ditët e sotme tre shokë bëjnë një lloj turi turistik për të treguar bandën Maliana të Romës së viteve 1980. Por gabimisht përfundojnë në një tunel dhe përballen me bandën e atëhershme në verën e Botërorit të Spanjës në 1982-shin.

Published 4 weeks ago

Category Video  /  General

View More
Loading...