Playing It Cool (2014) - Me Titra Shqip

127 views

0   0

Dashuria e pashpërblyer e shtyn një djalë për të shkruar përvojat e veta, në një skenar filmi. Ai do shumë të besoj në dashuri, por eksperienca ia ka bërë të pamundur. Në këtë film shpalosen të gjitha: Që nga teoritë për dashurinë, idetë, zhgënjimet, mundësitë, kërkesat. Është një guidë që të ndihmon për të kuptuar më mirë lidhjet dhe për të gjetur personin e duhur në jetë.

Published 3 months ago

Category Video  /  General

View More