RTV Ora - 554 2 gisht mjaltë 554 e Ermal Mamaqit nga mbrëmja e së mërkurës në kinema

266 views

0   0

#rtvora

Dy të sapomartuar shqiptarë nisen për muaj mjalti në Karaibe por nuk arrijnë kurrë në destinacion. Një histori e tillë, vjen me nota humori në një komedi romantike me producent Ermal Mamaqin dhe në rolin e aktores protagosite, këngëtarja Elvana Gjata. “2 gisht mjaltë” është prodhimi i dyti që aktori i humorit sjell për publikun shqiptar duke filluar nga mbrëmja e së mërkurës.

Ermal Mamaqi e sjell këtë prodhim me vetëm 23 dite ne sheshxhirim.

Ermal Mamaqi: "Çdo gjë ka ndodhur brenda 23 ditëve. Kanë qenë 23 ditë të gjata produksion dhe dy muaj të gjatë postproduksion."

Kjo komendi sjell për herë të parë këngëtaren Elvana Gjata si aktores.

Ermal Mamaqi: "Kur njerëzit ta shohin Elvanën në rolin e aktores do kuptojnë që ka qenë një diamant i mbuluar për gjithë këtë kohë dhe i shitur ndoshta jo në kapacitetin e saj të plotë."

Për më shumë lexoni në: http://oranews.tv/article/2-gisht-mjalte-e-ermal-mamaqit-nga-mbremja-e-se-merkures-ne-kinema

Follow RTV Ora

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Follow Ora News on Google+ HERE http://bit.ly/2TdjAJz

Published 7 months ago

Category Video  /  General

Tagsrtvora ermal mamqi 2 gisht mjaltë kinema film

View More