Smetto quando voglio: Ad honorem (2017) a.k.a I Can Quit Whenever I Want: Ad Honorem - Me Titra Shqip

136 views

0   0

Ka kaluar një vit që kur banda e Pietro Zinit u arrestua për prodhim dhe shpërndarje droge. Tani, një kërcënim i ri detyron Pietron dhe bandën e tij të arratisen nga burgu për të parandaluar një ngjarje me përmasa katastrofale.

Published 3 months ago

Category Video  /  General

View More