Terminator 2: Judgment Day (1991) - Me Titra Shqip

97 views

0   0

Cyborg i cili dikur u përpoq për të vrarë Sarah Connor është i vdekur, dhe një tjetër T-101 tani duhet të mbrojë djalin e saj adoleshent, Xhon Konorin, nga një Terminator edhe më i fuqishëm dhe i avancuar, T-1000.

Published 3 months ago

Category Video  /  General

View More