The Peanut Butter Falcon (2019) - Me Titra Shqip

51 views

0   0

Zak, një djalë i ri me Sindromën Down, arratiset nga azili ku jeton, që të ndjek ëndrrën e tij për të qenë pjesë e shkollës profesionale të mundjes të idhullit të tij. Gjatë udhëtimit, ngjarje të çuditshme e bashkojnë me Tyler, një kriminel në arratisje, i cili shndërrohet në mësuesin dhe aleatin e Zakut. Së bashku, ata kalojnë peripecira të ndryshme dhe arrijnë të bindin Eleanorën, infermieren e sjellshme të azilit që ka si detyrë të kthejë Zakun, që të bashkohet në udhëtimin e tyre.

Published 4 weeks ago

Category Video  /  General

View More
Loading...