Trial by Fire (2018) - Me Titra Shqip

36 views

0   0

Historia tragjike dhe e diskutueshme e Kameron Tod Uillinghamit, i cili u ekzekutua nga shteti i Teksasit për vrasjen e tre fëmijëve të tij pasi provat shkencore dhe dëshmitë e manipuluara të ekspertëve shtypën pafajësinë e tij.

Published 4 weeks ago

Category Video  /  General

View More
Loading...