Wine Country (2019) - Me Titra Shqip

260 views

0   0

Për të festuar 50 vjetorin e shoqes së tyre, 6 mikesha të vjetra nisen në një udhëtim në luginën e Napës, por problemet e jetës, keqkuptimet e ndryshme midis tyre dhe fakti që ndoshta nuk janë më aq të reja se ato mendojnë e bëjnë fundjavën më të ngatërruar, por edhe më interesante dhe argëtuese.

Published 7 months ago

Category Video  /  General

View More